green-toys-gerecycled-kinderspeelgoed

Green Toys gelooft in een betere wereld. Green Toys produceert speelgoed van duurzame kwaliteit, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen en ander milieuvriendelijk materiaal. Dit helpt energie te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

Green Toys Gerecycled kinderspeelgoed

Green Toys is een leider in kinderspeelgoed gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Super veilig zonder BPA of ftalaten. 
Green Toys  maakt een leuke veilige lijn van speelgoed voor kinderen gemaakt van gerecycled plastic en andere milieuvriendelijke vriendelijke materialen. Dit helpt het verbruik van van fossiele brandstoffen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, voor verbeteren van de algehele gezondheid en het geluk van de planeet en voor de toekomst van onze kinderen.

Green - Toys is 100 % VS Made, vanaf de productie tot de montage tot distributieGreen Toys Gerecycled kinderspeelgoed

Green Toys speelgoed laat zien dat recycling kan resulteren in iets tastbaars en zinvol - oud kan nieuw worden. Green Toys speelgoed is het levende bewijs dat melkkannen, net zoals die in uw koelkast en prullenbak, uiteindelijk terug kan eindigen in de speelkamer.
Hoewel gerecyclede melkkannen de belangrijkste ingrediënt zijn in het speelgoed, integreren ze soms ook andere soorten gerecycled plastic (denk aan yoghurt bekers!) Als dat nodig is om ervoor te zorgen dat ze zo de beste speelgoedproducten kunnen creeren. Al het plastic wordt verzameld door afvalbeheer, schoongemaakt, versnipperd in vlokken, verwerkt in Green Toys grondstoffen en gemengd met voedselveilige, minerale kleuren. Voilà, het speelkwartier!
De melkkannen die ze gebruiken zijn 100% post-consumer gerecycled high-density polyethyleen (HDPE). Sommige producten bevatten elementen uit gerecycled polypropyleen (PP) of gerecycleerd polyethyleen met lage dichtheid (LDPE). Door het gebruik van gerecycled plastic verminderen ze het materiaal van stortplaatsen, energie te besparen en het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Alle speelgoed producten worden verpakt in 100 % recyclebaar karton - zonder toevoegingen , zoals een blisterverpakking , twistties of cellofaan wikkels - en bedrukt met een minimum aan kleur met soja- inkt. Green Toys bedrukt dozen met soja- inkt. Gemaakt van sojabonen , soja- inkt is een natuurlijke , hernieuwbare bron , dat biologisch 4x sneller afbreekt dan aardolie gebaseerde inkten  Om te voorkomen dat sommige kleinere artikelen uit de doos kunnen vallen gebruikt Green Toys verpakkingsmaterialen gemaakt van 100 % gerecyclede waterflessen  Ze hebben zelfs de prestigieuze Greener Packaging Award , een onafhankelijke duurzame verpakkingen award ontvangen.

 

Green Toys speelgoed Vliegtuig Paars

 

Green Toys Twist Bijtspeelgoed

 

Green Toys First keys bijtspeeltje

Green Toys speelgoed laat zien dat recycling kan resulteren in iets tastbaars en zinvol - oud kan nieuw worden.