italtrike-espresso-elecktriche-bolderkar

Italtrike Espresso

De Espresso is een elektrische of hand-geduwde 6 persoons bolderwagen - wandelwagen, en is ideaal voor kinderdagverblijven en gastouders.

Met 6 kinderen een ritje maken op het platteland of in de stad is niet altijd een gemakkelijke taak.
De Espresso kinderbus van Italtrike is de oplossing. De Espresso is verkrijgbaar in een elektrische uitvoering die het lichaam ontlast en hiermee klachten voorkomt, en een hand-geduwde versie. De Espresso heeft een stevige en solide structuur die de kinderen beschermt zittend in hun comfortabele beklede zitplaatsen met gordels en hoofdsteunen. Getest en goedgekeurd door TUV THURNGEN zodat alle Europese veiligheidsnormen van toepassing zijn.. De Espresso is 100% Italiaans design, en word gemaakt in Italiƫ door Italtrike.

De Espresso Spinta versie is eenvoudig en economisch. Deze is hand-geduwd

De Espresso elektrische uitvoering is uitgerust met een krachtige elektromotor aangedreven door batterijen die 3 werkuren garanderen. De begeleider/begeleidster loopt zelf achter de meerlingwagen en de elektrische aandrijving maakt het gemakkelijk, aangenaam en comfortabel rijden en voorkomt zware inspanningen om dat je zelf geen kracht hoeft te zetten om de wagen vooruit te laten rijden.

 

Maak een afspraak als u de wagens wilt komen bekijken, of vragen heeft over de verschillende versies 076-5427805

 

Italtrike wind/regenscherm voor de Espresso

 
Enkel voor huur

Italtrike Espresso electro Granturismo

 

Italtrike parkeerhoes voor Espresso bolderwagen

Italtrike Espresso electro base plusVoorbeelfoto, geen juiste kleurstelling!!