Puckababy slaapzak

Puckababy Bakerslaapzak

Een eigentijdse en kindvriendelijke vertaling van het strakke inbakeren. De beschermende cocon helpt gemakkelijk inslapen en goed doorslapen doordat de reflexbewegingen worden gecontroleerd. Niet te strak, niet te warm en zeer praktisch. Ondersteund door vakdeskundigen

Wat is de Puckababy?

De Puckababy is een speciaal eerste maanden slaapzak dat de ruimte om de baby heen verkleint. Het vormt een soort coconnetje, dat zorgt voor een veilig en geborgen gevoel.

De Puckababy is een buitenzak met daarin een binnenhesje dat voorkomt dat de baby naar beneden schiet. De bewegingsruimte wordt verkleind waardoor uw baby automatisch meer rust vindt.

Waarom een Puckababy aanschaffen?

De Puckababy biedt op een praktische en bovenal kindvriendelijke manier uitkomst bij:

 • baby’s die zich door hun maaiende armpjes wakker houden
 • baby’s die moeite hebben alleen in slaap te vallen en alleen bij hun ouders in slaap raken
 • baby’s die onrustig zijn of veel huilen door teveel indrukken
 • baby’s die last hebben van eczeem of uitslag in het gezicht
 • baby’s met een verstoord slaap- en voedingsritme
 • baby’s die sondevoeding nodig hebben
 • prematuur geboren baby’s
 • huilbaby’s
 • baby’s waarvan de ouders liever niet strak inbakeren
 • baby’s die niet kunnen worden ingebakerd
 • baby’s met heupafwijking en spreidbroek
 • baby’s waarvoor de overgang van strak inbakeren naar gewoon slapen te groot is.

Voordelen

De Puckababy biedt beperking en geborgenheid maar laat tegelijkertijd ruimte voor een gezonde ontwikkeling van het lijfje.

De Puckababy is niet warm! Gemaakt van 100% ecologische katoen, voelt heerlijk aan en is heel goed lucht- en warmteregulerend.

De Puckababy is zo eenvoudig in gebruik, dat iedereen het kan. De Puckababy wijst geheel zichzelf en kan dus niet fout gaan!

De Puckababy bouwt gemakkelijk af. Uniek aan de Mini zijn de ritsjes in de mouwen; om later de stap naar gewoon slapen geleidelijk aan te oefenen.

 

Maten & Collectie

De Puckababy is verkrijgbaar in 2 maten:

De Puckababy 'Piep' voor 0 tot 3 maanden

De Puckababy 'Mini' voor 3 tot 6 maanden

Het is van belang dat de Puckababy daadwerkelijk het beschermde coconnetje rondom de baby vormt. Een te grote Puckababy staat een correcte werking en de veiligheid in de weg.

Koop een Puckababy daarom niet op de groei!

Klik hier voor de gebruiksaanwijzing van de Puckababy

puckababy bakerslaapzakken


 

 

Puckababy Mini Wit-Zilver

 

Puckababy Mini Pink

Waarom een Puckabag aanschaffen?

De Puckabag Comfort is speciaal ontworpen voor baby’s die moeite hebben met de overgang naar ‘los slapen’. De stap vanuit de Puckababy of vanuit het strakke ingebakerd zijn, blijkt toch te groot.

Ze missen het comfort, warmte en geborgenheid die ze voorheen hadden bij het slapen gaan. Dit brengt opnieuw onrust met zich mee.

De Puckabag Comfort is een slaapzak met mouwen die over zijn geheel heel mooi aansluit aan het lijfje en de armpjes. De combinatie van pasvorm, materiaal (zware ecologische katoen!) en de aansluitende mouwtjes voorkomt dat de kleintjes zich plots 'verloren' en onbehaaglijk voelen.

De Puckabag Comfort is de meest effectieve opvolger van de Puckababy.

Wat is de Puckabag?

De Puckabag Comfort is de logische opvolgslaapzak van de Puckababy waarbij de armpjes niet langer binnenin zitten. Deze slaapzak sluit erg goed aan en heeft mouwtjes.

De zware kwaliteit, de pasvorm en de mouwtjes bieden toch nog enige beperking en vooral het verhoogd gevoel van comfort en geborgenheid. Juist datgene dat de Puckababy slapertjes zo prettig vinden!

Ook verkrijgbaar in de unieke 'Hot Summer' uitvoering; speciaal voor de warme dagen wanneer menig slaapzak al snel te warm blijkt. Ideaal voor alle slapertjes.

Voordelen Puckabag

 1. De Puckabag is een handig steuntje in de rug bij het afbouwen van de Puckababy.
 2. De Puckabag Comfort is gemaakt van de beste kwaliteit 100% ecologische katoen. Het beste materiaal voor een goede en veilige warmte- en luchtregulering.
 3. De Puckabag Hot Summer is gemaakt van 100% hele dunne poplin katoen: dus ook 'hoog zomer' is er voor de kleintjes een geschikte slaapzak.
 4. De Puckabag biedt (wederom) herkenning, vertrouwen en rust bij uw baby.
 5. Na het afbouwen biedt de Puckabag nog maandenlang slaap plezier.