playgro_logo

Playgro

Playgro Activiteiten speelgoed, Wandelwagen speeltjes, Rammelaars & bijtringen, Essentieel plastic speelgoed, Speelgyms en -kleden, Box- en ledikant accessoires en Badspeeltjes.

Playgro:.............. Play and Grow, spelen en groeien. Playgro speelgoed is een interactieve ontwikkelings reis bedoeld voor baby's stimulatie en ontwikkeling. Met Playgro leert de baby gaande weg steeds meer dingen te ontdekken en stimuleren waaronder de zintuigen, de motoriek, de fantasie en creativiteit, waarneming en kennis en probleemoplossing.
 

Playgro Activity teethers zebra noah's ark

 

Playgro Activity Rattle clip clop Toy Box

 

Playgro Activity Rattle Clopette

 

Playgro clip clop teether book toy box

 

Playgro Link and Go 24 links speelgoed ketting

 

Playgro Bendy Ball

 

Playgro Toy Box Twirly Whirly

 

Playgro Teether Block

 

Playgro knuffeldoek Toy Box Blankie

 
op=op Nog 1 stuks leverbaar

Playgro Peek a Boo Trumpet toy Box

 

Playgro li'l musical tag-along

 

Playgro Kinderstoelspeeltje met zuignap

 

Playgro Sit'n Play opblaasbaar zit en speelkussen

Playgro Speelgoed voor baby's en kinderen

Fase 1
Tijdens fase 1 gaat het er om de zintuigen te prikkelen. De producten die horen bij deze fase richten zich op het ontwikkelen van baby’s zintuigen terwijl de baby zich bewust wordt van de wereld om zich heen. Speelgoed geschikt voor deze fase heeft geluidjes of muziek, patronen en contrasterende heldere kleuren. Het gehoor en reukvermogen zijn bij de geboorte bijna volledig ontwikkeld. Speelgoed uit deze fase zal blijven interesseren en uw baby zal er dus niet snel op uitgekeken raken.

Fase 2
Fase 2 gaat om het aanmoedigen van ontdekking en is geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden. Speelgoed dat bij deze fase hoort heeft patronen, vormen, texturen en geluiden. Baby’s verkennen de omgeving via het gezichtsvermogen, de tastzin, reuk en gehoor. Baby’s voelen zich aangetrokken tot objecten met heldere kleuren, speelgoed dat binnen bereik is, en speelgoed met verschillende texturen en geluidjes. Speelgoed dat vastgepakt kan worden en in de mond gestopt kan worden is in deze fase erg populair.

Fase 3
Fase 3 gaat om ontdekken en ontwikkelen en is geschikt voor baby’s vanaf ongeveer 6 maanden (of als uw kleintje eerder mobieler wordt). Het speelgoed dat bij deze fase hoort moedigt baby aan om te laten vallen, rollen en schudden, terwijl het druk- en trekspeelgoed plezier biedt en de ontwikkeling helpt. Veel baby’s kunnen tegen deze tijd zitten en zeer geliefde bezigheden zijn voelen en dingen met de handen doen.

Fase 4
Fase 4 gaat om het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en is geschikt voor kleintjes vanaf ongeveer 9 maanden. Speelgoed waar graag mee wordt gespeeld in deze fase moedigt het oefenen van motorische vaardigheden aan. Omdat de baby mobieler wordt is er een behoefte aan speelgoed waarvoor iets grotere inspanning en verbeelding nodig is. De meeste baby’s verhogen in deze fase hun coördinatie en ontwikkelen nieuwe vaardigheden.

Fase 5
In fase 5 gaat het om het aanmoedigen van verbeelding en spel. Bij deze fase hoort speelgoed dat is te stapelen, opent en weer dicht gaat, ergens in gestopt en weer uitgehaald kan worden en producten die het bewustzijn verhogen en/of de coördinatie bevorderen. Playgro speelgoed in fase 5 is interactief, reageert op aanraking, is multifunctioneel en blijft interesseren.