boumy kinderslofjes en kinder schoentjes

Boumy kinderslofjes

Eén stap verwijderd van échte schoentjes.

 

Boumy leren baby slofjes

 

Kindervoetjes hebben ruimte nodig om zich te ontwikkelen. Vooral bij de eerste kruip- en loop pogingen kunnen schoentjes met harde zolen knellen en belemmeren. Dat is niet goed voor de natuurlijke greep die een voetzool van een kind moet verkrijgen. Beter voor die periode zijn deze zachte soepele BOUMY baby slofjes van 100% leer die kinderen het gevoel geven op blote voetjes te lopen. Het natuurlijke materiaal ademt en houdt zo de voetjes 's zomers koel en 's winters lekker warm.

Het model is zo ontworpen dat er geen lastige veters nodig zijn. Door de handige elastieken enkelsluiting is het slofje snel en gemakkelijk aan te trekken. En eenmaal aan gaan ze niet spontaan uit. Het geruwde leer aan de onderzijde heeft een anti-slip werking. Boumy slofjes zijn er in meerdere maten, kleuren en modellen. Qua maat is het assortiment geschikt voor 0 tot ± 5 jarigen.

 

Boumy heeft niet alleen leren kinderslofjes in het assortiment maar ook kinderschoentjes met klittenband sluiting, de Stappertjes, en een suède sloffenlijn, Big Boumy genaamd, voor de wat oudere peuters tot ongeveer 5 jaar.

De babyslofjes van Boumy onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit leer, pasvorm en stijlvolle designs. Boumy's worden 'hand gemaakt' in Europa.

De ontwerpers van Boumy proberen altijd de eigen Boumy identiteit te combineren met de laatste mode trends. De lijnen zijn simpel maar gracieus. De kleuren subtiel en de appliqués geraffineerd 

 

Boumy slofjes appliqué Sandaal Roze

 

Boumy slofjes appliqué Sandaal Wit

 

Boumy Sportstreep Navy

 

Boumy POLKADOTS ZILVER

 

BOUMY OUTDOOR bruin

 

BOUMY OUTDOOR roze

 

Boumy schoentje flower power groen/blauw

 

Boumy, 2nd Generation Trackshoe Bruin & Groene Streep

 

Boumy, 2nd Generation Trackshoe Turquoise

 

Boumy Jan Jansen Roze

 

Boumy Fleece Line licht roze

 

Boumy schoentje hard roze

 

Boumy schoentjes jeans

 
op=op

Boumy camouflage

 

Boumy Sport jogging wit

 

Boumy schoentje biker