plasmacar-blauw-rood

Didicar

Wat is de Didicar?
Trappen, steppen of duwen is niet nodig! En juist dat maakt de Didicar uniek en spannend voor kinderen van 2 t/m 100 jaar!  Een eenvoudige draai aan het stuurtje zorgt ervoor dat kinderen vooruit komen, zonder ook maar een voet aan de grond te zetten!

Wat kun je zoal doen met deDidicar?
De Didicar is geschikt voor gebruik zowel binnen- als buitenshuis. Gezellig een stukje door de huiskamer, of een wedstrijdje tegen vriendjes en vriendinnetjes op straat of in de tuin. Dus het hele jaar door FUN! Door te draaien aan het stuurt beweegt de Didicar zichzelf vooruit. Deze revolutionaire manier van voortbewegen is niet alleen heel erg leuk, maar verbetert ook de balans en coördinatie van kinderen.

Hoe werkt het?
Eenvoudig heen en weer bewegen van het stuur zorgt voor een voorwaartse beweging. Het unieke ontwerp zorgt voor optimale stabiliteit waardoor kinderen zich op een veilige manier kunnen voortbewegen. Daarnaast is de Didicar uiterst wendbaar, waardoor gebruik binnenshuis zowel veilig als leuk is. De Didicar heeft polyurethaan wielen voor soepel, moeiteloos rijden. Door gebruik te maken van hoogwaardige kwaliteits materialen zoals slijtvaste wielen en een stootbestendige behuizing biedt de Didicar jarenlang speelplezier!

Veilig, fun en educatief
Het unieke ontwerp en de geavanceerde techniek van de Didicar stelt kinderen in staat vooruit te komen zonder te trappen, steppen of duwen, dus zonder ook maar een voet aan de grond te zetten! De Didicar verbetert niet alleen de balans en de coördinatie van het kind, maar zorgt ook voor goede oefening en beweging. Door herhaaldelijk aan het stuurtje te draaien kom je vooruit. De Didicar zorgt daardoor voor een optimale ontwikkeling van de motoriek. Draai het stuur 180 graden en je gaat achteruit! Puur "fun". Kinderen zijn er gek van!
Géén batterijen, géén motor – één draai aan het stuur en daar ga je!    

        

 

 
Niet meer leverbaar

Didicar Rood