medela

Medela 2-Phase Expression

2-Phase Expression® - De Gouden Standaard

Een baanbrekende innovatie! Borstpompen waarvan de werking meer op een baby lijkt.

Ontwikkeld op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten
Medela heeft Professor Peter Hartmann van de University of Western Australia opdracht gegeven voor een wetenschappelijk onderzoek naar het natuurlijke zuiggedrag van baby’s. Professor Hartmann heeft een internationale reputatie als specialist op het gebied van borstvoeding en melksynthese. Zijn onderzoeksresultaten hebben de weg gebaand voor de ontwikkeling van de revolutionaire 2-Fase Afkolf technologie dat de borstvoedende moeder alle comfort en gemak geeft.

Geïnspireerd door baby’s - Ontwikkeld door Medela
Het 2-fase afkolfsysteem van Medela bootst het natuurlijke zuigritme van de baby beter na dan elk ander systeem. Hiermee wordt het kolven bijzonder aangenaam, comfortabel en efficiënt. Alleen een baby doet het beter!

·NATUUURLIJK
Voelt aan als echte borstvoeding

·COMFORTABEL
Meer comfort dan traditionele borstkolven

·EFFICIËNT
Verkort de kolftijd dankzij snellere toeschietreflex en maximale melkstroom

Exclusief van Medela
Moedermelk is het beste voor de baby. En het natuurlijke zuigritme van de baby is het beste voor de moeder. Met intensief pionierswerk heeft Medela de intuïtieve kennis van de baby omgezet in technologische knowhow. Het resultaat is 2-Phase Expression® (2-Fase Kolven) – de nieuwe standaard voor ongeëvenaarde natuurlijkheid, comfort en efficiency voor borstkolven

Dichter bij de natuur dan ooit
Tijdens de borstvoeding veranderen baby’s hun zuiggedrag. Eerst zuigen ze snel om de toeschietreflex te stimuleren en de melk te laten “komen”. Deze fase wordt de “stimulatie“ genoemd. Zodra de melk begint te stromen, beginnen ze meer ontspannen te zuigen. Dit noemen we de “zuigfase“.

Perfecte combinatie van natuur en technologie
Medela maakt het 2-Phase Expression® tot de standaard. Deze vernieuwing, die aanvankelijk alleen bij de Symphony verkrijgbaar was, wordt nu bij drie andere modellen gepresenteerd. Voor elke moeder, elk budget en elke situatie.

Bezoek de website van dit product voor meer informatie.