Aerosleep slaapsysteem

aerosleep slaapsysteem

Aerosleep Protect
De unieke, luchtdoorlatende structuur maakt van ieder babybedje een veilige en gezonde plaats om te slapen.

Adem vrij:
Aerosleep laat een slapende baby in alle vrijheid ademen, ook als hij zich uit eigen kracht op zijn buikje rolt. De luchtdoorlatende structuur voorkomt het gevaar dat hij in deze houding te weinig lucht krijgt.
Met Aerosleep ademt de baby ook gezond. Aerosleep voorkomt het ontstaan van gevaarlijke bacteriën in de kern van de matras.

Altijd lucht:

Studies hebben uitgewezen dat baby's het best op hun rugje slapen.
Zodra ze zich kunnen draaien, gebeurt het echter vaak dat ze zich op hun buikje rollen. Dankzij de grote luchtdoorlaatbaarheid van Aerosleep kan de baby zelfs in buikligging ongehinderd blijven ademen.

Snel Droog:
Al het vocht afkomstig van de luier of van braaksel verdwijnt onmiddellijk door de open honingraatstructuur van de bovenlaag naar een diepere absorberende laag. De lucht in de bovenlaag zorgt voor een snelle verdamping, zodat de baby droog en comfortabel ligt. De typische huidirritaties verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Tegen bacteriën:
Braaksel dat in de matras kan doordringen, vormt daar een broeihaard van bacteriën. Aerosleep heeft echter een ondoordringbare beschermfilm onder de open oppervlaktestructuur. Braaksel kan dus niet in de matras terechtkomen.
Met een wasbeurt op 60 °C maak je alle bacteriën onschadelijk.

Gedaan met zweten
Het is beter je kindje in bed niet te warm aan te kleden. Baby's krijgen het gauw te warm en gaan dan zweten. Aerosleep houdt de lichaamstemperatuur van de baby perfect onder controle. In de open oppervlaktestructuur kan de lucht vrij circuleren. Aerosleep voert warme lucht af en verse lucht aan. Uw baby geniet van een constant en aangenaam slaapklimaat, zonder zweten.

Anti allergisch
Een ondoordringbare beschermfilm in de Aerosleep zorgt ervoor dat de huidschilfertjes, de voeding van de huismijt, niet in de matras kunnen doordringen. Waar dit voedsel ontbreekt, heeft de huismijt het moeilijk om te overleven. De beschermfilm verhindert bovendien dat de matras stof of pollen uit de omgeving opneemt.


Wasbaar :
Aerosleep is wasbaar op 60°. Hierdoor wordt deze niet alleen schoon maar ook worden alle elementen die de gezondheid van de baby in gevaar kunnen brengen verwijderd.Ook de huismijt zelf en bacteriën worden op deze temperatuur onschadelijk gemaakt.

 

Aerosleep baby protect matrasbeschermer wiegmaat 40 x 80 cm

 

Aerosleep baby protect matrasbeschermer 70 x 150

 

Hoeslaken 40 x 80 cm Aerosleep

 

Aerosleep hoeslaken fitted sheet 70 x 150 cm

 

Aerosleep hoeslaken fitted sheet 90 x 200 cm wit

 

Antizweet zit inleg Aerosleep buggy/kinderwagen

 

Antizweet zit inleg Aerosleep autostoel groep 2/3

 

Aerosleep aanbiedingen en sale, op=op