ABZ matrassen

 

Baby- of kindermatras belangrijk ?

Velen stappen wat gemakkelijk over deze vraag heen. Ten onrechte. Welke eisen stelt u aan uw eigen matras? Laat uw kind het dan niet met minder doen! Een kind in de groei heeft een zeer goede matras nodig om later een goede houding te hebben, dus om rugklachten te voorkomen.

Eigenlijk zou de matras van uw kind beter dan de uwe moeten zijn. Immers in de eerste maanden brengt uw baby zo'n 20 uur per dag door in zijn bedje. Alle reden dus om er een extra gezellig plekje van te maken. Maar hoe leuk u het bedje ook inricht, het wordt pas echt gezond voor uw kindje als u met zorg het allerbelangrijkste onderdeel kiest : het MATRASJE. Want vooral het matrasje bepaalt of het bedje gezond en comfortabel is.

Aantal uren slaap naar leeftijd
 
1 - 3 maanden             20 uur
3 - 6 maanden             16 uur
6 - 18 maanden           14 uur
18 maanden - 3 jaar   12 uur
3 - 5 jaar                       10 uur
  

Dit betekent dat een baby in z'n eerste levensjaar ca. 5800 uur op een matrasje doorbrengt. Een volwassene daarentegen ongeveer 2500 uur per jaar. Over belangrijk gesproken.

Lijmen

ABZ gebruikt uitsluitend mens- en milieuvriendelijke lijmen, de zogenaamde 'hot melt' lijmen. Net als alle andere toegepaste materialen, zijn deze CFK- en weekmakervrij geproduceerd. Dus volkomen veilig voor je baby of peuter!

Bij ABZ worden uitsluitend kindvriendelijke materialen toegepast, die ook voldoen aan het predicaat 'milieuvriendelijk'
Alle door ons toegepaste materialen zijn Öko gecertificeerd. Alle verschillende onderdelen van onze matrassen zijn geproduceerd in de EU. Het Öko-Texsysteem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.

 

 

 

Bonnell binnenvering ABZ matras 70 x 150

 

ABZ Waterdicht absorberend hoeslaken 60 x 120 cm Wit

 

ABZ Waterdicht badstof hoeslaken 70 x 150 cm Wit

 ledikant matras 60 x 120 cm en juniormatras 70 x 150 cm