BornFree

Born-Free de veilige babyfles die darmkrampjes vermindert.  

U ziet het verschil en uw baby voelt het.

BORNFREE

 bornfree bisphenol-a vrij

Bornfree heeft een innovatieve reeks babyflessen, drinkbekers en accessoires ontwikkeld, die vrij zijn van schadelijke chemische stoffen, zoals Bisphenol A. 

Bornfree producten voorzien van hetzelfde unieke ventielsysteem, zonder buisje. Dit unieke, lekvrije ventielsysteem zorgt ervoor dat de fles niet vacuüm zuigt, dit voorkomt krampjes, spugen en pijnlijke oortjes. De BornFree flessen zijn net als de Bfree flessen gemaakt van PES plastic, dit plastic is duurzaam, veilig en geschikt voor magnetron, vaatwasser en flessenwarmer en is vrij van de hormoonverstorende stof Bisfenol A (BPA). In Canada zijn plastic babyflessen met BPA verboden, in Nederland stijgt de vraag naar BPA vrije babyflessen. BornFree heeft een compleet assortiment van veilige babyvoedingsproducten waaronder glazen flessen.

Wat zijn de speciale kenmerken van deze babyfles: Born-free  spenen zijn erg zacht en prettig om aan te zuigen voor uw baby. De Bornfree luchtinlaat maakt een einde aan de bekende oorzaken van KOLIEK (darmkrampjes) zoals gasvorming en het terug geven van melk. Het voorkomt de vorming van luchtbelletjes in de melk. Met andere flessen kan er door de belletjes, die tijdens het voeden zichtbaar zijn, tot 7 keer meer lucht in het maagje terecht komen. De Bornfree lucht inlaat zorgt ervoor dat er geen vacuüm ontstaat in de Born-free fles. Daardoor kan de babyfles niet dicht klappen en wordt het zuigritme van de baby niet verstoord.

Andere belangrijke voordelen: Het Bornfree voedingsysteem is ook geschikt voor 'borstgevoede baby's die af en toe een flesje krijgen. Ze kunnen melk zonder luchtbelletjes drinken, net als moedermelk.Born Free babyflessen bpa vrij

 

Born Free bescherm doppen 2 stuks

 

Born Free afsluitplaatjes 4 stuks

 

Handvatten 2 stuks Bornfree Blauw

 

Afdeling: BornFree babyfles