sophie_de_giraf-speelgoed

Sophie de Giraf

Sophie de Giraf is al 50 jaar een begrip in Frankrijk, 9 van de 10 van de franse baby's heeft een Sophie!
Wereldwijd zijn al 30 miljoen Sophie's verkocht en inmiddels is Sophie de absolute favoriet onder Celebrities. Vorig jaar uitgeroepen tot "Best Buy" door Practical Parenting Magazine, Martha Stewart, de Amerikaanse lifestyle-goeroe, vindt het girafje een absolute baby "must have". Het enige bijtspeeltje dat al 50 jaar onveranderd is gebleven, gemaakt van 100% natuurlijke rubber en verf (BPA, PVC en Phthalates vrij). Sophie is lief en grappig en stimuleert alle zintuigen van de baby.

De hippe Hollywood kroost van Nicole Richie, Isla Fisher en Kate Hudson is al gesignaleerd met een schattige Sophie. Martha Stewart, de Amerikaanse lifestyle-goeroe, vindt het girafje een absolute baby "must have". Sophie de Giraf staat inmiddels ook veelvuldig in de Britse media en is vorig jaar uitgeroepen tot "Best Buy" door Practical Parenting Magazine.

100% retro, 100% duurzaam
Franse moeders kennen Sophie al sinds haar geboorte in 1961.  Sophie de Giraf is een echt retro-speeltje en wordt al generaties lang met de hand gemaakt in de Haute Savoie streek in Frankrijk. Sophie is 18 cm groot; haar lange nek en benen kunnen gemakkelijk worden vastgehouden in baby's kleine handjes. Sophie ‘lacht' wanneer baby haar stevig vastpakt. Het grappige piepende geluidje stimuleert de zintuigen. Sophie is een vertrouwd en herkenbaar vriendinnetje door haar opvallende stippen. Wanneer baby tandjes krijgt bieden de oortjes van Sophie verlichting, waardoor de kleine giraf ook favoriet is bij vele moeders. Helemaal veilig en duurzaam, gemaakt van natuurlijk rubber zonder PVC.

Meer dan een ‘yummie' bijtspeeltje
Sophie de Giraf heeft ook drie vrolijke neefjes: Chan, Pi en Gnon. De champignon-vormige figuurtjes zijn in Canada razend populair met al meer dan 500.000 verkochte exemplaren.

De firma VULLI, die gevestigd is te Rumilly in de streek Haute-Savoie, bewaart met zorg het fabrieksgeheim van dit beroemde speelgoedje... Vandaag de dag wordt SOPHIE nog altijd "handmatig" vervaardigd, aangezien er meer dan 14 manuele interventies nodig zijn om dit speeltje te maken. Zijn samenstelling  op basis van rubber afkomstig van de heveaboom is 100 % natuurlijk.

De baby ‘must have'Sophie de Giraf

 

Van Vulli nu ook leverbaar:

Klorofil magische Speel Boom

Klik om hier om naar de pagina te gaan

 

ZACHT: een zachte flexibele bijtring om de pijn te verlichten bij het doorkomen van de eerste tandjes Sophie de Giraf So'Pure bijtring zacht

100% natuurlijk rubber

Vanaf 0 maanden+

 

Sophie de Giraf Bijtspeelgoed Colo rings

 

Sophie de Giraf gift set met So'Pure blokken

 

Sophie de Giraf

 

Sophie de Giraf Bijtring groen

 

Sophie de Giraf en Lazare de kat cadeau set

 

Sophie de Giraf Badspeelgoedje

 

Sophie de Giraf So'Pure speel blokken

 

Sophie de Giraf So'Pure bijtring Very Soft

 

Sophie de Giraf So'Pure bijtring Soft