dooky_winter_creme_verpakking_hetrietje

Dooky The Original

Dooky The OriginalMet de Original Dooky creëer je gemakkelijk een rustige en vredige omgeving voor je kindje zodat het geen last heeft van licht, wind, zon, geluid, lichte regen en andere omgevingsinvloeden. Dooky

De Dooky is universeel en eenvoudig binnen enkele seconden te bevestigen aan je autostoeltje groep 0+, de kinderwagen en zelfs de buggy! Door het unieke en geregistreerde ontwerp is de Dooky gemakkelijk in elke gewenste hoogte verstelbaar. Haal het zonlicht uit het gezicht van je kindje door simpelweg je Dooky naar de gewenste hoogte op te rollen (klittenband). Als je kindje slaapt, rol je hem helemaal naar beneden om zo een donkere en rustige omgeving te creëren. Met de koordjes aan de onderkant kun je je Dooky extra goed vastmaken in het hard waait. 

De Dooky is gemaakt van 100% katoen, machine wasbaar en heeft een UV-beschermende factor van UPF40+ en filtert meer dan 95% van de schadelijke UVA en UVB stralen. Laat je kind nooit zonder toezicht. Zorg dat je kind het niet te warm heeft: zet je kind niet lang in de volle zon en zorg altijd voor voldoende ventilatie. 

  1. Universeel: past in enkele seconden gemakkelijk aan een autostoeltje, kinderwagen en wandelwagen
  2. Eenvoudig in hoogte verstelbaar, rol je je Dooky op en neer 
  3. Beschermt uw kind tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht 
  4. Uitstekende UV-bescherming factor UPF40 +
 

Dooky the Original Crème-Wit

 

Dooky Special Edition Oogjes

 

Dooky Special Edition ZZzz

 

Dooky Design Zilveren Ster

 

Dooky Buggybar