dr-browns-logo

DR. Brown's

Ontworpen door een arts
Dr. Brown’s werd ontworpen door de Amerikaanse arts Craig Browns en is de enige fles met een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid van baby’s.
Dr. Brown’s wordt wereldwijd geadviseerd door artsen en wordt veel gebruikt op kraamafdelingen en in professionele kinderopvangcentra. De werking van de fles is wetenschappelijk aangetoond. Dr. Brown’s ontving de prestigieuze Medical Design Excellence Award en in 2009 voor het zesde jaar op rij de AMBY-Award, de Amerikaanse onderscheiding voor het beste babyproduct.

Waarom Dr. Brown’s?
Met Dr. Brown’s voed je je kindje vacuümvrij en zonder luchtbelletjes, waardoor vitamine C, A en E optimaal behouden blijven. De fles helpt o.a. darmkrampjes, boertjes, overgeven en zere oortjes voorkomen. De positieve druk die door het ventielsysteem ontstaat, is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding. Je baby hoeft niet hard te zuigen: de speen ‘stimuleren is voldoende.

De flessen van Dr. Brown’s…
…helpen voedproblemen en zere oortjes voorkomen
De Amerikaanse arts Craig Brown bedacht in 1996 het Natural Flow-ventielsysteem. Dit unieke systeem voorkomt niet alleen dat er lucht in de melk komt, het voorkomt ook dat fles en speen vacuüm gezogen worden. Dankzij de combinatie van vacuümvrij voeden met positieve druk helpt Dr. Brown’s darmkrampjes, boertjes en overgeven voorkomen. Ook wordt de ophoping van vocht in de oortjes verminderd en dat helpt zere oortjes voorkomen.

…helpen belangrijke vitaminen te behouden
Dr. Brown’s helpt als beste belangrijke voedingstoffen te behouden. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek aan de Universiteit van Nevada*. Dr. Brown’s ventielsysteem zorgt er namelijk voor dat vitamine C, A en E in borst- en flesvoeding niet oxideren (‘vervliegen’) tijdens het voeden.

Klik hier voor :  Dr. Brown's tips en trics

 

DR.Browns 120 ml standaard babyfles

 

DR.Browns Prematuurspeen voor Standaard- en prematuurfles 2 stuks

 

DR.Browns Speen fase 1 voor Standaardfles 2 stuks

 

DR.Browns Speen fase 2 voor Standaardfles 2 stuks

 

DR.Browns Speen fase 3 voor Standaardfles 2 stuks

 

DR.Browns Speen fase 1 voor brede hals fles 2 stuks