BOUMY OUTDOOR roze

  • Beschrijving

 BOUMY OUTDOOR: Omdat baby’s ook wel eens wat anders willen!

Nu introduceert Boumy de BOUMY OUTDOOR collectie. De naam zegt het al. Zijn de leren Boumy slofjes voornamelijk bedoeld voor binnenshuis, de OUTDOOR collectie daarentegen is bedoeld voor die eerste babystapjes buiten de deur. Qua ontwerp lijkt het op een echte schoen maar door de flexibele rubberen zool en het zachte leer is het schoentje licht en luchtig te dragen en biedt het bescherming. Speciaal bedoeld voor die eerste ontdekkende stapjes naast het wandelwagentje, de eerste pasjes op het terras of in de tuin.

BOUMY OUTDOOR zijn niet bedoeld om meteen de ‘4-daagse’ mee te gaan wandelen maar wel om de baby / peuter te helpen een goede balans te ontwikkelen bij het zetten van de eerste pasjes binnen of buiten de deur. Door de flexibele zool hebben de zenuwen en voetspieren een beter contact met de grond waardoor de loopbalans wordt bevorderd.

Wederom is Boumy er in geslaagd met stijlvolle ontwerpen te komen die geen vergelijk kennen. De zool heeft ook een ‘Total Make-Over’ondergaan door het in reliëf aanbrengen van de naam BOUMY OUTDOOR. Hierdoor ontstaat niet alleen een betere grip maar het ziet er ook nog eens ‘cool’ uit. Kortom: onconventioneel en innovatief.

Hulp nodig met de maat? Klik hier
Boumy
Bestel