Lodger Shelter Fleece Passion SH715

  • Beschrijving

De multifunctionele Shelter van Lodger is een babydrager en inwikkeldeken ineen. Dit unieke product is daarmee innovatief en trendsettend. De praktische babydrager is uitermate geschikt om je baby tegen je lichaam aan in te vervoeren en is eenvoudig om te toveren tot inwikkeldeken die gebruikt wordt in een groep 0+ autostoel. Dankzij de universele opening voor het doorhalen van de sluitingsgesp van de veiligheidsgordels kan de babydrager in zijn geheel in iedere groep 0+ autostoel geplaatst kan worden. De inwikkeldeken sluit met het bekende unieke klittenbandsysteem. Je vervoert je baby dus altijd veilig en vertrouwd.


Door je baby tegen je lichaam aan te dragen voelt hij je bewegingen en aanrakingen waardoor hij direct rustig wordt en minder huilt. In de meeste niet westerse culturen is dit door de eeuwen heen een heel bekend gegeven. Onze opvatting over de omgang met baby’s is ook langzaam aan het veranderen. Inmiddels weten we dat baby’s (lichaams) contact nodig hebben en zeer geïnteresseerd zijn in de wereld om hen heen. Baby’s houden ervan om gedragen te worden, om voortdurend de wiegende bewegingen te ervaren en bekende geluiden te horen die hem doen denken aan de periode in de baarmoeder. De foetushouding speelt hierbij een belangrijke rol. Het is dan ook niet voor niets dat je baby in de Shelter op exact dezelfde manier ligt. Warm, geborgen en vertrouwd. Dit maakt de Shelter als babydrager ook voor vaders heel speciaal. Hij kan immers nu ook ervaren hoe het is om jullie baby tegen zich aan te dragen. Hierdoor ontstaat een hechtere band.


Als babydrager is de Lodger Shelter van 0 t/m 5 maanden te gebruiken. Door zijn eenvoudig sluitende en verstelbare draagband kan iedereen met behulp van de aangegeven markeringen, de Shelter naar eigen maat instellen. De babydrager is zo ontworpen dat je rug zo min mogelijk belast wordt.

Als inwikkeldeken is de Shelter tot de leeftijd van 1 jaar te gebruiken. Deze is ook direct vanaf de geboorte te gebruiken in de groep 0+ autostoel. De draagband kan veilig worden opgeborgen in een afsluitbaar zakje met klittenband.

Ook de Lodger Shelter is gemaakt van een duurzame kwaliteit fleece. Het materiaal is warm, zacht en beschermend. Tevens heeft het materiaal een hoge luchtdoorlaatbaarheid, is waterafstotend, anti-allergisch en anti-pilling.

 

 

  • Een veilige, comfortabele en eenvoudige manier om je baby te vervoeren
  • 0-12 maanden – inwikkeldeken geschikt voor groep 0+ autostoel (draagbare autostoel)
  • 0-5 maanden – babydrager geschikt voor baby’s van min. 3,5 kg tot max. 8 kg
  • De shelter kan direct na de geboorte gebruikt worden doordat je baby zich in de foetushouding veilig en vertrouwd voelt

 

lodger shelterlodger shelter

Meerdere kleuren
lodger
Bestel