Magneetslot voor kastjes 3 x slot zijmontage zonder sleutel

 • Beschrijving
 • Langere beschrijving
 • Specificaties

Magneetsloten zijn de veiligste en mooiste sloten voor uw kastjes en lades. Ze zijn veilig omdat u ze alleen met de magneetsleutel kan openen.

Let op: voor het gebruik dient u in bezit te zijn van een magneetsleutel, deze is bij ons uitverkocht dus momenteel niet leverbaar.
  Let op: voor het gebruik dient u in bezit te zijn van een magneetsleutel, deze is bij ons uitverkocht dus momenteel niet leverbaar.
 • Geschikt voor kastjes onderlade waar geen frame zit om de blokkering te bevestigen 
 • Kleur: wit
 • Montage: plakken of schroeven 
 • Aantal: 3 magneetsloten zonder sleutel
 • Toepasbaar voor deur diktes van max. 25 mm
 • Slot kan ook op non-actief gezet worden
 • Speciaal voor zijkant-montage (als bovenkant-montage niet lukt, bijvoorbeeld bij laden of kastjes waar geen frame bovenin zit waar je op kunt plakken of schroeven).

Ze zijn mooi omdat u van de buitenkant niets ziet. U monteert het slotje aan de binnenkant van bijvoorbeeld een keukenkastje en aan de buitenkant ziet u er niets van. Ideaal als u een mooie keuken heeft! Speciaal voor zijkant-montage (als bovenkant-montage niet lukt, bijvoorbeeld bij laden of kastjes waar geen frame bovenin zit waar je op kunt plakken of schroeven).

Niet schroeven maar plakken met dubbelzijdige tape (evt. schroeven). Snelle montage. Je sluit het deurtje of lade en deze is direct beveiligd, geen extra handelingen. Mogelijkheid tot aan / uit zetten. Past op vrijwel alle kastdeurtjes en laden.
 
Gebruiksaanwijzing:
De magneetsloten zijn voorzien van “geleide stripjes” voor snelle en veilige montage. Deze stripjes kun je na bevestiging afbreken. Met dubbelzijdig tape wordt de sluiting op zijn plaats vastgezet. De sluiting kan ook met schroefjes gemonteerd worden.
Dit garandeert een100% sterke bevestiging (afhankelijk van de ondergrond kan de tape loslaten)! De positie van de sluiting is belangrijk. De vanger moet altijd horizontaal zitten. Bij een deurtje komt de sluiting aan de kant van de opening (dus NIET bij de scharnieren). Gebruik dan de boven montage.
Bij een lade mag de sluiting niet gehinderd worden door de bovenliggende lade. Gebruik dan de zij montage (L-vormig).

Let op: sluitingen die worden bevestigd met behulp van lijm zijn altijd minder veilig dan sloten die met behulp van schroeven bevestigd worden!

 

Let op: voor het gebruik dient u in bezit te zijn van een magneetsleutel, deze is bij ons uitverkocht dus momenteel niet leverbaar.
Geschikt voor: Zijmontage
Soort Magneetslot
Magneetsleutel meegeleverd: Nee
Montage: Schroeven en of plakken
Aantal: 3 x zijmontage
Babydan
Bestel
Gerelateerde Producten