Lodger Bunker Pumpkin Stripes

 • Beschrijving

De Bunker is een variatie op de Wrapper van Lodger. Beide producten zijn gebaseerd op dezelfde inwikkelmethode. Met deze eenvoudige sluitingsmethode is de Bunker handiger in gebruik dan andere voetenzakken met bijvoorbeeld ritsen. Als je je kindje in de wagen of autostoel plaatst, sla je de delen fleece eenvoudig om hem heen. De Bunker opent in zijn geheel en sluit gemakkelijk met klittenband. Ideaal natuurlijk waardoor je nooit meer hoeft te graaien naar schoenen, sokken of resten van koeken. Maar ook als je kindje heeft geknoeid, is dat geen enkel probleem. De fleece is van 100% polyester, makkelijk wasbaar en zo weer droog. Nog een groot voordeel van het fleece materiaal is de eigenschap dat het naar buiten ‘ademt’. Het heeft dus een enorme luchtdoorlaatbaarheid en een zeer goede vochtregulatie, zodat je nooit bang hoeft te zijn dat je kindje het te warm heeft. De voetenzak is overigens ook waterafstotend. De 4-seizoenen voetenzak is voorzien van universele openingen voor een 5-puntsgordel voor kinderwagens en buggy’s. Je vervoert je kindje dus altijd veilig. De Bunker is er in 6 prachtige basis kleuren met 3 opvallende verschillende patronen in ruit, cirkel en sterren. De teddy is met de binnenkant van de Bunker mee gekleurd.

De Bunker bestaat uit 2 delen. Een uitneembaar deel teddy aan de binnenkant en fleece aan de buitenkant. Hierdoor is de Bunker voor verschillende weertypen te gebruiken. De Bunker is met de 2 delen teddy en de fleece ineen, heerlijk warm en daardoor ideaal op koude, gure winterdagen. Is het iets minder koud, dan kun je de fleece voetenzak gebruiken zonder de teddy. Wil je enkel een zacht zitje, dan neem je alleen de teddy

 • de bunker is een vier seizoenen voetenzak en bestaat uit twee delen, een uitneembaar deel teddy aan de binnenkant en een fleece deel aan de buitenkant.
 • voor verschillende weer typen te gebruiken
 • geschikt voor kinderwagen en buggy
 • lang te gebruiken t/m 3 jaar
 • wil je enkel een zacht zitje, dan kun je alleen de teddy gebruiken om op te zitten
 • op=op
  lodger
  op=op
  Bestel