Medela Calma Borstvoedingsvriendelijk Voedingssysteem

  • Beschrijving

Medela Calma: De Borstvoedingsvriendelijk Voedingssysteem

Waarom Calma?
Uit ons meest recente onderzoek in samenwerking met de onderzoekers van de Universiteit van West Australië is gebleken dat vacuüm een belangrijke rol speelt bij borstvoeding. Baby´s leren al snel dat ze in hun mondje een vacuüm moeten opbouwen en dat daardoor de moedermelk begint te stromen. Dit is de natuurlijke drinktechniek: best hard werken! 


Normale spenen dwingen uw baby om onnatuurlijk te drinken
Wanneer u uw kindje een fles met een standaardspeen geeft, leert het een andere techniek aan dan bij borstvoeding. De melk stroomt ook als uw kindje niet zuigt en de melk stopt niet met stromen wanneer uw baby eigenlijk even wil pauzeren. Hierdoor kan uw baby zich gemakkelijk verslikken en wordt het voor uw kindje moeilijk om regelmatig te ademen.

Calma - de beste speen voor uw baby
Voor een moeder die op zoek is naar de beste voedingsoplossing, om haar baby haar afgekolfde moedermelk te voeden, is Calma de ideale oplossing. Calma is gebaseerd op het onderzoek van de Universiteit van West Australië. Calma is, voor baby´s die normaal borstvoeding krijgen, de ideale voedingsoplossing omdat zij met Calma net zo kunnen zuigen, slikken en ademen als bij borstvoeding. Zowel bij het drinken aan de borst als bij het drinken met Calma moet uw baby een vacuüm opbouwen in zijn of haar mondje, om de melk te laten stromen. De melkstroom stopt, net als bij het drinken aan de borst, zo gauw als uw baby stopt met zuigen.

Met Calma zit je goed
Net als bij borstvoeding, kan je baby:
In het natuurlijke ritme drinken en pauzeren
Regelmatig en rustig ademen
Zijn of haar unieke vacuüm opbouwen door een combinatie van tong- en kaakbewegingen
Zijn of haar natuurlijke zuiggedrag behouden, zodat het voor uw baby gemakkelijk is om van drinken aan de borst over te gaan op drinken met Calma en daarna gewoon weer terug kan aan de borst.

 

http://www.ready-4-calma.com/

  • Medela Calma is een zuigelingen speen die de moederborst goed nabootst en als hulpmiddel naast borstvoeding gebruikt kan worden.
  • Er is maar 1 maat Calma, Deze maat is geschikt voor de gehele borstvoedingsperiode.
  • De losse Calma speen past op alle Medela flessen
  • BPA Vrij
medela
Uitverkocht, uit ons assortiment