Buddy Gel Pack Poppetje Wit

  • Beschrijving
  • Langere beschrijving

De BUDDY is een snelle en veilige oplossing voor stoten, vallen, ‘onderonsjes’ bij de kleintjes, alles waar tranen voor kunnen vloeien.
Bewaar de Buddy standaard in de koelkast voor dit soort ongelukjes en de pijntjes, klein of iets groter zullen snel verzacht worden door de BUDDY.
BUDDY is een gel pack voor eerste hulp bij ongelukjes. BUDDY biedt troost en verzacht pijn bij zwelling en beurse plekken. Laat vooral het kind zelf de BUDDY vasthouden. Hiermee leidt je je kind af van de pijn en geef je ze een oplossing in handen. Je zult zien dat ze zo weer rondrennen. Ook is de BUDDY prima warm te gebruiken. Leg hem max 20 seconden in de magnetron op 600Watt en je hebt een heerlijke warme BUDDY voor bijvoorbeeld tegen maagpijn

Gel pack is CE getest en bevat geen giftige materialen en is vrij van ftalaten

Hoe werkt de BUDDY gelpack?
In de BUDDY zit gel die, afhankelijk van het doel, zowel warm als koud gemaakt kan worden.Door de BUDDY aan het kind te geven neem je de pijn of schrik van het kind serieus en geef je tegelijkertijd het kind een middeltje om de pijn te bestrijden. Door de BUDDY troost het kind  zichzelf en wordt het gelijk afgeleid. De ervaring leert dat bijna elk kind dan vrijwel onmiddellijk stopt met huilen, enkele seconden de buddy tegen de zere plek houdt en vervolgens vrolijk verder gaat spelen. belangrijk hierbij is dat het kind zelf de BUDDY gebruikt zodat de aandacht bij de BUDDY ligt.

Is de inhoud van het BUDDY Gelpack schadelijk?
Nee de gel is volkomen onschadelijk en het plastic omhulsel bevat geen weekmakers.

Mag de BUDDY ook in de magnetron?
Ja, de BUDDY is niet allen voor in de koelkast of de vriezer, maar kan ook warm worden gemaakt in een pan met warm water, of nog sneller nog in de magnetron. Maximaal 20 seconden op 600 Watt. Zorg dat als de BUDDY uit de vriezer komt dat er altijd een doek tussen de huid en de BUDDY zit, daar extreme kou de huid kan beschadigen.

Is de BUDDY geschikt voor alle verwondingen/pijnen?
Nee, de BUDDY is in eerste instantie geschikt voor pijntjes en kleine ongelukjes, zoals een schaafwondje, een bult, hoofdpijn of gewoon de schrik, een warme BUDDY is heerlijk bij een pijnlijke buik.  Bij twijfel altijd een arts raadplegen.


De BUDDY is een snelle en veilige oplossing voor stoten, vallen, ‘onderonsjes’ bij de kleintjes, alles waar tranen voor kunnen vloeien.
Bewaar de Buddy standaard in de koelkast voor dit soort ongelukjes en de pijntjes, klein of iets groter zullen snel verzacht worden door de BUDDY.
BUDDY is een gel pack voor eerste hulp bij ongelukjes. BUDDY biedt troost en verzacht pijn bij zwelling en beurse plekken. Laat vooral het kind zelf de BUDDY vasthouden. Hiermee leidt je je kind af van de pijn en geef je ze een oplossing in handen. Je zult zien dat ze zo weer rondrennen. Ook is de BUDDY prima warm te gebruiken. Leg hem max 20 seconden in de magnetron op 600Watt en je hebt een heerlijke warme BUDDY voor bijvoorbeeld tegen maagpijn.

Miyali
8717703450149
Niet meer leverbaar