Lombamum Medische Zwangerschapgordel

  • Beschrijving

De oplossing voor rugpijn tijdens je zwangerschap

De LombaMum is een unieke rugband voor gebruik tijdens de zwangerschap. De LombaMum is de enige rugband die ondersteuning biedt zonder druk uit te oefenen op de buik gecombineerd met een hoog draagcomfort een één universele maatvoering. De LombaMum heeft een unieke komvormige voorzijde met een V-vormige balein. Het ondersteunt de buik aan de onderzijde, zonder dat er druk wordt uitgeoefend op de buik.

De LombaMum is volledig verstelbaar, en voorzien van extra banden met variabele instel mogelijkheden en een flexibele ondersteuning. Dit garandeert een optimale steun door de dag met verschillende activiteiten.

De LombaMum is comfortabel en gemaakt van zachte materialen gecombineerd met Bamboe en sterk klittenband. Ze maken van de LombaMum een comfortabele, aantrekkelijke en prettig zittende rugband.

Lombamum Medische ZwangerschapgordelDe LombaMum heeft een universele maatvoering. Met de standaard bijgeleverde extra band past de LombaMum bij vrouwen met een taille omvang van 82 tot 140 cm.

De LombaMum medische zwangerschaps-gordel is een unieke rugbrace, mede door de universele maatvoering. De rugbrace wordt geleverd met extra schalen waardoor je de medische zwangerschapsband de gehele zwangerschap kunt blijven dragen.

één universele maat: 82 - 125 cm taille omvang gemeten vanaf de start van het dragen. Wanneer uw taille omvang gedurende uw zwangerschap toeneemt kan de LombaMum medische zwangerschapsband worden door gedragen tot een omvang van 140 cm

  • De zwangerschapsband is te gebruiken tijdens de gehele zwangerschap bij lage rugpijn, pijn in de bekken en pijn in de benen.
  • De zwangerschapsband ondersteunt de wervelkolom en corrigeert de lichaamshouding.
  • Extra verstelbare banden voor het instellen van het optimale steunniveau bij afwisselende krachtsinspanning gedurende dag.
  • Hoogte band: 21 cm 
  • Omvang: taille 82 – 140 cm (universele maat)
  • Je houding verbetert en de pijn vermindert
Lombamum
Bestel