Playte eetbord met verrassing Groen

  • Beschrijving

De Playte is een bord kinderen te motiveren te eten of nieuw eten uit te proberen. De Playte bestaat uit twee onderdelen, een gekleurd onderbord en een doorzichtig bovenbord. Tussen beide borden kunt u een verrassing leggen, waar het kind bij kan als het bovenbord leeg gegeten is. Er zijn talloze verrassingen te bedenken.
De PLAYTE is bedoeld voor kinderen tussen de 2-10 jaar om via motivatie technieken het eten leuk, verrassend en spannend te maken. De verrassing voor een kind van 2 jaar zal dan ook anders zijn dan voor een kind van 10 jaar.
Mogelijkheden voor verrassingen:
·         U kunt uw eigen invulling geven aan de bijgeleverde icoontjes. Tip is om het icoontje omgekeerd op het bord te leggen, zodat niet direct zichtbaar is wat de verrassing is.
·         Er kan ook gespaard worden voor een X aantal stickers, om eventueel daarna een verrassing te krijgen. Echter een volle beloningskaart (die u zelf kunt maken) is vaak ook al een beloning op zich.
·         U kunt ook kleine cadeautjes, zoals een voetbalplaatje, sticker,  etc. gebruiken.

  • De PLAYTE is zowel geschikt voor de magnetron als voor de vaatwasser.
  • De Playte is uitvoerig getest en voldoet aan alle vereiste normen.
  • Als ouder kunt u uw kind ook helpen bij het eten van het juiste voedsel door zelf het goede voorbeeld te geven en uw kind te complimenteren met  het gewenste gedrag.
  • De PLAYTE is veilig in de vaatwasser en magnetron te gebruiken
     
Miyali
Bestel