Oogi Glow in the dark 13 cm elastisch zuignap vriendje

  • Beschrijving

Oogi is een onweerstaanbaar en heerlijk elastisch rekbaar nieuw figuurtje. Met zuignap hoofd, handen en voeten, en lange rekbare armen, die aan elk glad oppervlak of natuurlijk ook aan andere Oogi's geplakt kan worden. Het zijn erg sociale wezentjes : Oogi's worden graag vastgepakt, doen de gekste acrobatische dingen en worden graag aan elkaar vastgeplakt
Oogi laat ruimte voor de fantasie en nodigt de kinderen om te verkennen en te experimenteren, terwijl ze dan spelenderwijs trainen aan de hand-oog coördinatie en fijne motoriek. In tegenstelling tot traditionele poppen voor meisjes en actie figuren voor jongens Oogi is sekseneutraal en leuk voor alle leeftijden. Oogi is gemaakt van super-elastisch, hoge kwaliteit siliconen rubber en ontworpen en vervaardigd door het Zwitserse label MOLUK die ook de uitvinder van de meermaals bekroonde Bilibo is.

Deze grappige Oogi schijnt nu ook 's nachts. Een koele glow-in-the-dark versie brengt Oogi aan het gloeien en benadrukt het iconische ontwerp van dit grappige figuur. Houd Oogi GLOW in de buurt van een helder licht op te laden - en laat het feest beginnen! Gemaakt van hoge kwaliteit, food-grade siliconen rubber. Veilig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

 

  • Vanaf 3 jaar
  • Materiaal:  hoge kwaliteit siliconen rubber
  • Levering: 1 x Oogi 13 cm
Bilibo
7640153431103
Niet meer leverbaar