B-Kids Watch Over Me Soothing Light and Projector Roze

  • Beschrijving
  • Langere beschrijving

B-Kids Watch Over Me Soothing Light and Projector Babyprojector
Dit is een super leuk, veelzijdige 3 in 1 nachtlampje van B-Kids.

Vanaf 0 maanden +

6 verschillende melodieën en 3 verschillende natuurgeluiden

3 in 1: als ledikant nachtlampje, sterrenhemel of als nachtlampje op het nachtkastje

Met geluid sensor

Gaat automatisch uit na 10 minuten

Gebruikt 3 x AA Batterijen (niet inbegrepen)

B-Kids Watch Over Me Soothing Light and Projector Babyprojector
Dit is een super leuk, veelzijdige 3 in 1 nachtlampje van B-Kids. De projector kan een sterrenhemel op het plafond creëren. De projector zorgt voor een magische wereld van licht en geluid. Het nachtlampje en projector kan ook aan de rand van een ledikant worden gemonteerd, maar kan ook gewoon neergezet worden op een nachtkastje.
Gebruik het rustgevende nachtlampje of verander de stand in die van de projector, zodat het hele plafond van het kamertje van je baby oplicht door deze magische sterrenhemel. De sterrenhemel heeft 6 verschillende melodieën en 3 verschillende natuurgeluiden. Gebruik het rustgevende nachtlampje vastgemaakt aan het bedje voor baby’s van 0 tot 12 maanden. Schuif gemakkelijk het blauwe deel naar boven. Op dit moment staat het lampje in de goede stand. Zorg ervoor dat het witte deel van het lampje naar beneden wijst. Je ziet dan een beertje slapen op een maan.
In de lampje zit een geluid sensor ingebouwd, die zodra je kleintje geluid maakt , het lampje opnieuw aan laat springen. Door op de witte ster te drukken in het midden van het lampje, kun je één van de 6 melodieën of 3 natuurgeluiden activeren.
De projector kun je, tevens vastgemaakt aan het bedje, gebruiken voor kinderen van 6 tot 18 maanden. Draai het gekleurde deel naar beneden en zorgt dat het witte deel tevoorschijn komt. Je ziet dan vele sterretjes en een beertje op een wolkje.
Vanaf 12 maanden kan de projector ook op een nachtkastje gebruikt worden. Het nachtlampje en de projector hebben dan nog steeds dezelfde mogelijkheden.

B-Kids
021105049084
Niet meer leverbaar