Babiage Doodoo Konijn Taupe witte stippen

 • Beschrijving
 • Langere beschrijving

De zachte knuffel met baarmoeder geluiden.

In het knuffel konijntje bevindt zich een apparaatje dat exact dezelfde geluiden voortbrengt zoals de baby die hoorde in de buik van zijn moeder. Deze vertrouwde geluiden hebben een rustgevend effect op de baby waardoor hij snel en rustig in slaap valt. Na 5 minuten werking gaat het apparaatje automatisch over in waakstand. Zodra de baby weer huilt hoort "Doodoo" dit en treedt terug in werking. Zo wordt je baby op natuurlijke manier gesust zonder dat zijn ouders tijdens de nacht op hoeven te staan. Naarmate de baby ouder wordt en het effect van de baarmoeder geluiden afneemt, kunt u overschakelen op het slaap muziekje.

 • 0-9 maanden als knuffel met natuurlijke, vertrouwde geluiden die de baby in de buik van mama hoorde. 
 • 9-48 maanden als los muziekdoosje en knuffel.
 • Het muziekdoosje: keuze uit baarmoeder geluiden of slaap muziekjes voor oudere kinderen.
 • Zodra de baby huilt activeert het muziekdoosje zichzelf
 • Wasbaar in de machine op 30 graden
 • Droogtrommel bestendig
 • Met baarmoeder geluiden en slaapmuziek
 • Gebruikt 3 AA batterijen, niet inbegrepen

 • ​Wanneer Babiage Doodoo gebruiken?
  Zo vroeg mogelijk.
  Het gebruik van de Babiage Doodoo is aanbevolen vanaf de eerste dag. Wij raden u zelfs aan hem mee te nemen naar de kraamkliniek.In ziekenhuizen wordt de Babiage Doodoo met succes gebruikt tot de leeftijd van 12 maanden, zelfs als het patiëntje thuis niet over een Babiage Doodoo beschikt. De doeltreffendheid neemt evenwel af met de leeftijd, en als het kind ouder is dan vier tot vijf maanden, raden wij de ouders aan de Babiage Doodoo te proberen alvorens hem definitief aan te kopen.
  Telkens als u uw baby te slapen legt.
  U bekomt de beste resultaten als u de Babiage Doodoo gebruikt telkens wanneer u uw baby te slapen legt, zowel 's nachts als overdag. Een vast slaapritueel volgen werkt bovendien geruststellend.
  In sommige gevallen kunnen 2 tot 3 dagen nodig zijn.
  Sommige baby's reageren niet onmiddellijk op de geluiden van de Babiage Doodoo . Dat is volkomen normaal en kan 2 tot 3 dagen duren. Gebruik de Babiage Doodoo telkens wanneer u baby te slapen legt, zowel overdag als 's nachts. U zult snel merken hoe efficiënt hij uw baby kalmeert en in slaap doet vallen.
  Mag ik de Babiage Doodoo mee in het bedje te slapen leggen?
  De beste plaats voor de Babiage Doodoo is enerzijds zo dicht mogelijk bij de baby, zodat hij hem zo goed mogelijk hoort. Maar anderzijds toch ver genoeg, zodat hij hem niet kan vastgrijpen.
  Hoewel de knuffel en het toestel aan alle veiligheidsnormen voldoen, raden wij u aan de knuffel tijdens de eerste zes maanden buiten het bereik van uw baby te houden. De voorpoten van de Babiage Doodoo beer zijn voorzien van Velcro® strips om hem aan de bedspijlen te bevestigen. De hond heeft hiervoor 2 koordjes. Draai de Babiage Doodoo altijd met zijn buik naar de baby, zodat uw baby de baarmoedergeluiden goed hoort en de Babiage Doodoo het huilen van de baby zo duidelijk mogelijk kan horen.
  Is uw baby allergisch ?
  In dat geval raden wij het gebruik van elke knuffel af.
  BELANGRIJK: De Babiage Doodoo kan zonder de knuffel worden gebruikt. Zorg er in dat geval voor dat het toestel nooit binnen het bereik van baby komt maar wij raden u aan om het toestel aan de bedspijlen op te hangen
  Doodoo
  5425034060069
  Niet meer leverbaar