Deryan baby popup box Blauw (zonder verpakking doos)

  • Beschrijving

Geleverd met slaapmat en draagtas.

Let op bijzonderheden: er wordt geen opblaasbaar matras geleverd, enkel een slaapmat

Levering zonder originele verpakkings doos !!

De Travel Baby Box is een compact pop-up reisbed / tentje met een gewicht van slechts 1,5 kg. Hierdoor is het tentje gemakkelijk mee te nemen en is het de ideale oplossing en vervanging van het zware campingbed.

Het licht gewicht tentje ook extra bescherming tegen de zon en insecten. Ideaal voor onderweg om je baby rustig te laten slapen. Maar ook voor een bezoek aan het strand, gebruik in je eigen achtertuin of op vakantie is de tent ideaal. Altijd en overal je eigen schone bedje bij je.

Dit middelmaat tentje is voorzien van extra ventilerend gaas rondom de onderzijde en zorgt naast afkoeling ook voor extra zicht zodat u uw kind nog beter in de gaten kunt houden.

Gebruiksvriendelijk
Binnen 2 seconden is de Travel Cot BabyBox uitgeklapt en klaar voor gebruik. En binnen 8 seconden is de Travel Cot BabyBox weer ingeklapt om in de draagtas op geborgen te worden. De Travel Cot BabyBox neemt weinig ruimte in beslag en is ultralicht en daarom makkelijk op te bergen en overal mee naar toe te nemen.
Veilig
De gebruikte stoffen in de tent zijn brandwerend en 50% UV bestendig. Het muggengaas heeft een diameter van minder dan 1mm, een garantie dat er geen muggen doorheen kunnen.

Functioneel
De Travel Cot BabyBox is klein en compact maar voorziet in al uw wensen. De Travel Cot BabyBox is voorzien van een opening in het dak voor een makkelijkere instap. Of u nu in een hotel, op het strand of bij familie bent, u hebt altijd uw eigen reisbed/tent voor handen. De tent beschermt uw kind tegen insecten. Door de gebruikte materialen en het ontwerp is de Travel Cot erg makkelijk en goed schoon te maken.

Afmetingen: 117 cm x 76 cm x 46 cm
Gewicht: +/- 1,5 kg
Leeftijd: +/- 0 – 2,5 jaar
Geleverd met slaapmat en draagtas.

Let op: er wordt geen opblaasbaar matras geleverd, enkel een slaapmat

Levering zonder originele verpakkings doos !!

OP=OP
Deryan
9314789117936
Bestel