Belly Bandit Buikband Original L 112-126 cm

  • Beschrijving
  • Langere beschrijving

Belly bandit is een buikband speciaal ontworpen voor moeders na de bevalling. De belly bandit buikband kan je helpen sneller van je babybuik af te komen en weer terug te brengen naar het gewicht voor de zwangerschap. Voor moeders die een keizersnee achter de rug hebben is de belly bandit ook ideaal en kan de pijn na de keizersnee verminderen.

Belly bandit is een buikband speciaal ontworpen voor moeders na de bevalling. De belly bandit buikband kan je helpen sneller van je babybuik af te komen en weer terug te brengen naar het gewicht voor de zwangerschap. Voor moeders die een keizersnee achter de rug hebben is de belly bandit ook ideaal en kan de pijn na de keizersnee verminderen.

Door de belly bandit buikbank zorgt je naast de ondersteuning in de buik ook nog een voor een goede ondersteuning in de rug en zal voor je comfortabel aanvoelen. Daarnaast zorgt het ook nog voor de ondersteuning van de juiste houding. De Belly Bandit mag je al na 3 dagen na de bevalling gebruiken, het gebruik van de belly bandit na een keizersnee wordt geadviseerd om met de arts te overleggen wanneer je hiermee het beste kan beginnen.

De Belly Bandit kan de hele dag gedragen worden en is zelf met slapen en sporten te gebruiken en zal je de gewenste ondersteuning bieden. De belly bandit kunt je ongeveer 6 tot 8 weken gebruiken na de bevallig. Indien u dat wenst is deze band ook langer te gebruiken er zit namelijk geen grens op tot wanneer u deze uiterlijk mag gebruiken. je voelt zelf wanneer u de Belly Bandit niet meer nodig heeft.

Deze band is gewoon onder uw kleding te dragen en je zult merken dat niemand het weet dat je de buikband draagt.

De belly bandit is ideaal voor iedere vrouw die net bevallen is en herstellende is van haar bevalling ter ondersteuning en ervoor te zorgen weer snel je oude figuur terug te krijgen.

De Belly Bandit mag NIET gebruikt worden tijden de zwangerschap

Wassen met een handwas in koud water

Je ondervindt de beste resultaten van de Belly Bandit wanneer je deze draagt tot 6 a 8 weken na de bevalling.
Je mag de Belly Bandit 3 dagen na de bevalling gaan dragen.
De Belly Bandit hoort goed aangesloten te zitten, maar moet geen invloed hebben op de ademhaling, bloedcirculatie of indien deze niet comfortabel zit bij de ribben.
Voor dames met een kort middenlijf of een grotere borstomvang, wordt geadviseerd om de Belly Bandit laag op de heupen te dragen voor meer draagcomfort.
Indien je problemen hebt met het sluiten van de band, probeer de Belly Bandit dan om te doen in een liggende positie.

Andere voordelen van de Belly Bandit:
Het neemt druk weg van je benen en rug;
Belly Bandit neemt opgeblazen gevoel af, wat veroorzaakt wordt door het vasthouden van vocht;
Helpt bij het verminderen van zwangerschap striae;
Geeft ondersteuning en comfort!;
Versnelt de herstelperiode;
Belly Bandit helpt je de juiste houding aan te nemen;
Vergemakkelijkt de borstvoeding;
Versnelt het herstel na een keizersnede (de Belly Bandit, Bamboo wordt geadviseerd).
Wat Maakt de Belly Bandit zo speciaal?
Elastisch.
De elasticiteit van de Belly Bandits geeft voldoende spanning die zorgt voor een goede houding, maar die niet te veel drukt.
Materiaal.
In plaats van een band uit meerdere stukken is er gekozen voor een band die bestaat uit één stuk, waardoor de band erg sterk is. Het Belly Bandit design werkt ook na een tijd nog erg goed omdat de levensduur van de band niet in het gedrang komt door het gebruik van duurzame materialen.
Alle Belly Bandits zijn 100% Latex vrij.
De Belly Bandit is special ontworpen voor dames die recent zijn bevallen. De standaard hoogte van de Belly Bandit biedt druk op het gewenste gedeelte van het lichaam.
Belly Bandit
niet meer leverbaar