Buggy Board Maxi Zwart

  • Beschrijving

Met de BuggyBoard Maxi, gekoppeld aan uw buggy of kinderwagen, heeft u altijd de perfecte combinatie voor een stress vrij uitje.

 

BuggyBoard Maxi™ brengt veiligheid voor uw kind in druktes en bij druk verkeer. Wanneer uw kind te moe is om te lopen, of als u haast heeft, maakt de BuggyBoard Maxi™ het makkelijk voor jullie allebei.

Benodigdheden

De BuggyBoard Maxi™ is ontworpen om te koppelen aan de rechtopstaande buizen van een buggy of aan de horizontale buis tussen de rechtopstaande buizen bij een kinderwagen. Deze horizontale buis mag maximaal 31 – 54 cm breed zijn.
De koppelingen zijn zo gemaakt dat ze passen op vierkante, ronde en ovale buizen met een maximale omtrek van 22.5 cm. Voor de BuggyBoard Maxi™ is geen draaias nodig.buggy board maxi

Is uw buggy of kinderwagen geschikt voor de BuggyBoard

► Vierkante buizen

Min. 10x10 mm
Max. 40x40 mm
 
► Ronde buizen

Min. ø 10 mm
Max. ø 50 mm
 
► Ovale buizen

Max 20 cm in het rond.
 
De BuggyBoard Maxi+™ kan binnen een paar minten vast worden vastgekoppeld aan een buggy. Door het easy-fit systeem heeft u geen gereedschap nodig bij het aankoppelen van de BuggyBoard Maxi+™. Dit systeem zorgt er ook voor dat u uw BuggyBoard Maxi+™ makkelijk kan bijstellen en verwijderen.

De BuggyBoard Maxi+™ is geschikt voor kinderen van 2 – 5 jaar of met een maximum gewicht van 20 Kg.

lascal
Bestel