Thermobaby Badring Aquababy lime/grijs

  • Beschrijving

De Badring Aquababy is een badzitje wat je kindje ondersteunt bij het rechtop zitten in bad. Nu heb je je handen vrij om met je kindje te kunnen spelen in bad.


We krijgen er als ouders allemaal een keer met het probleem te maken dat je baby niet meer wil liggen in bad en alleen nog wil zitten. Dan is het in bad doen van je kindje een hele klus. Hiervoor is de badring Aquababy heel handig waarbij je je handen vrij hebt om je kindje te wassen en kan je kindje zelf te laten zitten in bad met deze ondersteuning.

Voor op de badring zitten drie verschillende vormpjes waar je kindje mee kan spelen. De hoge rugleuning zorgt voor een goede ondersteuning van je baby. De bodem is voorzien van anti-slip zodat je kindje niet snel onderuit kan glijden. Uiteraard is het aan te bevelen dit badzitje alleen te gebruiken wanneer je baby al goed zelfstandig kan zitten.

De ronde vorm van de badring Aquababy houdt je baby veilig op z’n plaats zonder hem of haar te beperken in zijn of haar bewegingen. De badring staat stevig vast dankzij vier uiterst krachtige zuignappen. De badring is niet alleen te gebruiken in bad maar is ook geschikt om op de douche vloer te bevestigen zodat je ook zonder bad deze badring kan gebruiken.

Voor de Veiligheid, aanbevolen gebruik badring Aquababy:
Laat je baby nooit alleen achter in het bad wanneer je je baby in bad doet. Zorg ervoor dat je altijd bij je baby kan indien er iets gebeurd. Het bad mag nooit tot de rand gevuld worden dus zorg voor een laagje water zodat je baby veilig kan spelen in bad met deze badring.

Geschikt voor baby’s van 7 tot 16 maanden – maximaal 13 kg
Uw baby blijft dankzij de ronde ring met dit gemakkelijke badzitje op zijn plaats en kan toch vrij bewegen.
Het Thermobaby aquababy badring is eenvoudig te bevestigen dankzij de vier krachtige zuignapjes, die het zitje een grote stabiliteit verlenen.
Eenvoudig in onderhoud: het zit wordt gereinigd met een vochtige sponsje.
Behoeft geen montage of accessoires.

Mykko
3023190953212
Bestel