lodger

Lodger

Lodger producten bieden gemak, comfort, meerdere gebruiksmogelijkheden en mobiliteit voor ouders én kinderen. De collectie bestaat uit de Shelter, een multifunctionele babydrager en inwikkeldeken voor autostoeltje inéén; de Wrapper, een inwikkeldeken en speelkleed inéén; de Bunker, een vierseizoenen voetenzak; de Booster, een verwisselbare binnenvoering voor de Bunker; de Bubbler, een tweezijdige badcape; de Dreamer, een ledikantdeken en de Lover, een knuffel- en speendoekje inéén.

 
vanaf

Lodger Hopper trappelzak Sleeveless Fifties milk

 

Lodger Hopper trappelzak Sleeveless Dawn

 

Lodger Hopper babyslaapzak met mouwen Elephant 5-12 maanden

 

Lodger Hopper babyslaapzak met mouwen Blossom 0-4 maanden

 

Lodger Hopper babyslaapzak met mouwen Powder 0-4 maanden

 

Lodger Shelter Fleece Passion SH715

 

Lodger Bunker Tough Denim BK540

 
Diverse kleuren

Lodger Bunker Basic Fleece

 
op=op

Lodger Bunker Pumpkin Stripes

 

Lodger Wrapper Clever outdoor Grey

 

Lodger Bubbler Cotton Badcape Purple BB005

 
Diverse kleuren leverbaar

Lodger Booster

Kenmerken van een Lodger product

Een Lodger product staat voor hoge comfort en kwaliteit. Dit wordt bevestigd door de testen die al onze producten ondergaan. De stoffen worden getest op luchtdoorlaatbaarheid, waterdampdoorlaatbaarheid en warmte isolatie. Bovendien kiezen we alleen voor stoffen van de beste kwaliteit. Zo heb jij, zelfs na vaak wassen en veelvuldig gebruik, lang plezier van je Lodger product.

Breisels
Alle producten van Lodger zijn gebreid. Lodger kiest hiervoor omdat gebreide stoffen veel voordelen hebben ten opzichte van niet gebreide textielsoorten.
Gebreide stoffen zijn warmer dan geweven stoffen. Door op een losse manier te breien, houdt de stof de warmte goed vast en ontstaat een hoge luchtdoorlaatbaarheid. Breisels zijn duurzaam en slijten minder, hierdoor behoudt het product zijn kwaliteit en uitstraling. Bovendien zijn breisels elastisch en veerkrachtig wat met het dragen comfortabel aanvoelt en de producten vormvast en minder kreukgevoelig maakt.
Alle producten van Lodger zijn gebreid met het beste katoen of polyester. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je een product van hoge kwaliteit koopt.

Fleece
Polyester fleece staat bekend om zijn superzachte eigenschap. Het is niet voor niets het Engelse woord voor vacht. Door de los gebreide polyester stof een speciale wasbehandeling te geven, krijgt het zijn zachte, comfortabele eigenschap. Polyester fleece neemt slechts 1% van zijn eigen gewicht in water op en is snel droog. Waardoor je ook best een regenbui kunt trotseren. Daarnaast zorgt de hoge luchtdoorlaatbaarheid ervoor dat de stof ademt en transpiratievocht wordt afgevoerd. Je kind heeft het hierdoor niet snel te warm. Polyester fleece is licht in gewicht en krimpt niet, zelfs wanneer het op hoge temperatuur wordt gewassen. Bovendien behoudt Lodger polyester fleece zijn uitstraling, want het pilt niet.

Katoen
Katoen voelt koel aan. Hierdoor is het een ideale stof voor producten die binnenshuis of buiten in warme maanden gebruikt worden. Bovendien absorbeert katoen goed. Een perfecte eigenschap voor een product als de badcape, waarmee je je kind in een mum van tijd afdroogt.